出版稿子

  • 我們會否是 最後一代看「新聞」的人? - Ming Pao Daily News D04 | 副刊/世紀 | 世紀.視界 | By 林綸詩 2017-10-04 九月十九日,政府新聞處正式公布讓符合四項條件的網媒,正式進場採訪政府活動及記者會。 九月廿五日,壹傳媒集團創辦人黎智英則在專訪中表示,最終台灣和香港的員工到最後只會剩四分之...
    2 weeks ago

5.25.2006

CU PR相

6 comments:

波夫波的廁旁手記 said...

效果不錯哦,Panorama的展示方式很好,構圖也很好,人物安排也很decisive moment.繼續努力!!
paul

綸's said...

唷, 很開心呀~ 謝謝paul! 今朝番工前gum低resolutoin和upload了半個早上乜都抵番

李祖喬 said...

我很滿意第三行左手邊那張
我們的談話很自然, 哈哈

Anonymous said...

你去書局揭下本無解良品
真係好似你?相

linda

愛麗斯 said...

你影圖書館影得好靚!
當然canteen也不錯^^

阿湯 said...

cindy影d相靚靚靚,咁夠唔夠大聲呀!:)喂,我仲有[立見天國]既飛,有無f想睇?